De MKB Energy CheckUp

Benchmark

Vergelijk uw energieverbruik met het gemiddelde verbruik in uw sector en bekijk hoe u energie én kosten kunt besparen.

De MKB Energy CheckUp is een online energiescan die is ontwikkeld voor ondernemers in de horeca, retail, food, non-food, dienstverlening en het midden- en kleinbedrijf. De onafhankelijk en gebruiksvriendelijke scan geeft in vier stappen inzicht in energieverbruik en advies over besparingsmaatregelen.

Besparingsmaatregelen

Vul de scan in en krijg advies welke besparingsmaatregelen u kunt nemen. Bekijk korte video’s en brochures met meer informatie over de maatregelen.

Installateurs & Adviseurs

Vraag direct offertes aan bij gekwalificeerde installateurs bij u uit de buurt. Specifieker advies? Vraag dan een adviseur om advies.

Erkende Maatregelen

Bekijk eenvoudig de erkende besparingsmaatregelen voor uw sector en check of u voldoet aan het Activiteitenbesluit Milieubeheer.

Besparen

Bekijk de subsidiemogelijkheden voor energiebesparing. Maatregelen genomen? Dan bespaart u direct op energie én kosten.

  • Onafhankelijk

  • Simpel, snel en direct

  • Kostenbesparing

Over de MKB Energy CheckUp

Bespaar eenvoudig op uw energiekosten met MKB Energy CheckUp

Een onafhankelijke en laagdrempelige energiescan, die ondernemers helpt bij het verlagen van energieverbruik en kosten én bijdraagt aan het verduurzamen van de economie. Dat was een van de wensen van VNO-NCW en MKB-Nederland bij het uitwerken van het Nationaal Energieakkoord in concrete acties en maatregelen. Samen met CCS Energie advies, een aantal (internationale) partners én Europese financiering zijn zij daarom het project MKB Energy CheckUp gestart.

Met deze nieuwe gebruiksvriendelijke energiescan krijgen ondernemers inzicht in energieverbruik, advies over (erkende) besparingsmaatregelen en subsidiemogelijkheden en kunnen ze direct offertes aanvragen bij (lokale) installateurs. De online energiescan is ontwikkeld voor de horeca, detailhandel en kantoorgebouwen in het midden- en kleinbedrijf.

Laatste nieuws

Social Media

[ff id=”1″]

Andere sectoren

De MKB Energy CheckUp is ook beschikbaar voor andere sectoren.